Mobiltelefoner hotar barn

Om ditt barn använder en mobiltelefon, meddelande du kommer att notera. En nyhetsbeskrivning nyligen har väckt förnyad oro över säkerheten för mobiltelefonanvändning, särskilt av barn.

I januari 2005 meddelade National Radiological Protection Board (NRPB), en oberoende forskning som delades ut i Storbritannien, att de nu råder föräldrar att inte låta barn under åtta år använda mobiltelefoner. Bevis på de potentiellt skadliga effekterna av mobiltelefonanvändning, förklarade NRPB, har blivit mer övertygande när toppen av tillägget sker fem år.

För mer information Klicka här casino utan svensk licens.

NRPB: s föräldrars förföljelse bygger på fyra nyligen genomförda studier som genomförts i Europa, vilket tyder på att de potentiella farorna med mobiltelefonanvändning har underskattats:
– En tioårig kemisk analys i Sverige antyder att oventilerade mobiltelefonanvändare är mer benägna än icke-användare att producera icke-maligna tumörer i örat och hjärnan
– En nederländsk psykiatri har föreslagit försämrad kognitiv intervention av mobiltelefonanvändning
– En tysk psykiatri pekar på en sannolik utvidgning av cancer när det gäller cellulära basstationer
– Ett projekt som stöds av EU har visat bevis på att celler har gått sönder på grund av torkning till elektromagnetiska fält (EMF) som är typiska för mobiltelefoner

MALIGNANT OCH INTE MALIGNANT TUMÖRER

Medan tumörer som liknar mobiltelefonanvändning i svensk psykoterapi var godartade, har tilläggsforskare tillräckligt med underhållsråd för att realismen kan bli sämre. De är oroliga över att långvarig att lämna in atmosfären i radiovågorna som sänds ut av mobiltelefoner faktiskt kan orsaka maligna tumörer.

“Studier tar svårt problem det har skett en 40-procentig bult i antalet hjärntumörer under de mer än 20 åren”, förklarar senator Lyn Allison i Australien, där hjärntumör nu är den främsta dödsorsaken hos barn bedövad 15. Senator Allison, som tillbringade ett år på att lyssna på forskare för att ta reda på vilka risker det är, påpekar: “Att 20 år har sammanfallit så snart användningen av mobiltelefon och många kompletterande radiofrekvenser.”

I USA anställdes Dr. George Carlo, en ledande epidemiolog, av mobiltelefonindustrin 1993 för att bevisa att mobiltelefoner är fästa. Efter sex års avslöjande forskning fann han dock övertygande bevis för att mobiltelefonanvändning INTE är rätt. Efter sitt samvete blev Dr. Carlo en visselblåsare.

“En efter en uppträdde allestädes närvarande tecken i Dr. Carlos forskning: att mobiltelefoner stör så snart pacemakare, att utvecklande skalle hos barn trängs mycket in av livligheten från en mobiltelefon, att blodhjärnbarriären som förhindrar attack av hjärnan från toxiner kan äventyras av mobiltelefonens strålning och, mest fantastiska, att radiofrekvent strålning skapar mikrokärnor i mänskliga blodkroppar, en typ av genetiskt diskontinuerligt känt för att vara en metodisk markör för cancer. ”
~ från mobiltelefoner: osynliga faror i den trådlösa tidsåldern av Dr. George Carlo och Martin Schram

Dr. Carlo bevisade och delade i sin skrotmapp att det finns en betydande risk för hjärntumörer för dem som använder mobiltelefoner. I många fall kan läkare som genomgår operation mer eller mindre hjärntumörer och lesioner säga närma sig vilken sida av huvudet toleranten håller sin mobiltelefon.

Barn är mer mottagliga för celler som är konstiga eftersom vävnaderna i hjärnan och kroppen ännu växer och deras celler plötsligt delar sig. Skador på det genetiska materialet i växande celler kan leda till störningar i cellulär effekt, celldöd, gå till framsidan av tumörer och skada på immunförsvaret och de nyckelordningar som förekommer.

Men det är inte själv långtidsanvändning av mobiltelefoner som förtjänar problem; korttidsanvändning har dessutom visat sig ha korta negativa effekter …

FÖRNEDAD LÄRANDEFÖRMÅL

Forskare vid det spanska forskningsinstitutet för neurodiagnostik i Marbella har upptäckt att ett två minuters mobiltelefonsamtal kan ändra den elektriska rörelsen i ett barns hjärna för att gå vidare till en timme efteråt. Detta resultat har väckt rädsla tillsammans tillsammans med läkare som stör hjärnans invändning hos barn kan leda till psykiatriska och beteendemässiga problem och försämra inlärningen.

Som Dr. Gerald Hyland, en tillsynsassistent i Storbritannien, sa: “Resultaten av den spanska granskningsgruppen att barns hjärnor påverkas under långa perioder även efter varje enskild användning omedelbart … Detta kan visa deras känsla och få att lära sig i klassrummet om de till exempel har använt en telefon under frakturer. Vi vet inte alla svaren än, men förändringen i hjärnvågor kan vinna på saker med tanke på att koncentration, minnesförlust, oförmåga lära sig och obehagligt beteende. ”

Konsekvenserna är allvarliga; till och med en orsak till försämring av inlärningen sätta på den, upprätthålls på topp av år av utbildning, kommer sannolikt att avsevärt påverka ett barns väl längs potential och gör.

SKYDDA DINA BARN

Rapporterna som nämns här är utan hjälp människans nyare

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *